Betfair … Promo code ZSKABL

All promotional offers Betfair

Du-te la site-ul acum

В архиве

The promotional code has expired

Termeni pentru revendicarea unui bonus

 • Înregistrează-te folosind codul promoţional ZSKABL
 • Depune suma pentru care vrei să primeşti bonus
 • Navighează la pagina promoţiei şi revendică bonusul de 50% (până la 450 RON)
 • Rulează bonusul de 4 ori.

Termenii şi condiţiile ofertei pe scurt:

 • Va trebui să aveţi pariuri soluţionate (excluzând cele închise înainte de final prin Cashout) în valoare de 4 ori bonusul acordat si suma folosită din fondurile proprii înainte de a face o retragere.
 • Prima dată va fi folosită suma adăugată din fondurile proprii, în cazul în care veţi anula bonusul, veţi primi înapoi doar suma rămasă din fondurile proprii, care va fi transferată în portofelul principal
 • Pariurile care nu conţin cel puţin o selecţie cu o cotă mai mare sau egală cu 1.60, nu vor fi calculate la cerinţele de rulaj.
 • Nu veţi avea posibilitea de a retrage bonusul sau câştigurile obţinute din bonus dacă nu îndepliniţi cerinţele de rulaj în maximum 90 de zile.
 • Vezi Termenii şi Condiţiile complete mai jos.

Termenii şi condiţiile complete ale ofertei:

Pe pagina de promoţii, folosiţi 100 RON sau mai mult din fondurile proprii pentru a vă califica pentru un bonus în valoare de 50%. Suma maximă de bonus pe care o puteţi revendica este de  450 RON. Pentru a înlătura orice dubiu, trebuie să folosiţi din fondurile proprii 900 RON pentru a revendica un bonus în valoare de 450 RON, până când cerinţele de rulaj sunt îndeplinite. Banii adăugaţi din fondurile proprii vor fi folosiţi prima dată.

 1. Suma folosită din fondurile proprii şi bonusul în valoare de 50% vor forma suma totală de bonus pe care o veţi putea paria. Va trebui să pariaţi suma totală de bonus de 4 ori pe pieţele din sporturile eligibile la alegerea dvs, înainte ca bonusul şi câştigurile din bonus să devină eligibile pentru retragere (pariurile trebuie să fie soluţionate). Suma comisă din fondurile proprii va fi folosită iniţial.
 2. Oferta se aplică doar pariurilor plasate pe Desktop, mobil sau tablet. Pariurile plasate pe produsul Exchange sau prin sistemul nostru de Pariuri prin Apel Telefonic nu se vor califică pentru acastă promoţie şi nu se vor lua în considerare pentru cerinţele de rulaj.
 3. Va trebui să aveţi pariuri soluţionate în valoare de 4 ori bonusul acordat (limitat la 450 RON) si suma folosită din fondurile proprii înainte ca toate câştigurile şi bonusul să poată fi retras (pariurile plasate trebuie sa fie solutionate).
 4. Va trebui să pariaţi suma totală a bonusului de 4 ori pe pieţele sportive eligibile la alegere prin produsul Sportsbook.
 5. Toate pariurile calificate trebuie să se soluţioneze înainte că Bonusul să expire
 6. Oferta se încehie la 00:00 Ora Marii Britanii, 23 octombrie 2018
 7. Sunt eligibili doar clienţii cu reşedinţa în Romania
 8. Pariurile plasate din fondurile de bonus se califică în continuare pentru Cashout şi câştigurile vor fi transferate înapoi în Portofelul Bonus, dar aplicând regulile de mai sus progresul rulajului va fi scăzut cu o suma egală cu miza pariului iniţial.
 9. Pariurile pe sporturile virtuale nu sunt luate în considerare pentru cerinţele de rulaj.
 10. Pariurile plasate pe «Cotele de început» nu sunt luate în considerare pentru cerinţele de rulaj.
 11. În cazul unui pariu anulat, invalidat, refuzat sau non-alergător miza intitiala va fi transferată înapoi în portofelul din care a fost folosită — şi progresul rulajului va fi scăzut
 12. În cazul în care anulaţi bonusul: După ce aţi revendicat promoţia dar înainte de sa îndepliniţi cerinţele de rulaj, atunci orice fonduri bonus vor fi pierdute cu excepţia sumei rămase adăugate iniţial din fondurile proprii, care vor fi transferate înapoi în portofoleul principal.
 13. Poţi avea un singur bonus activ în acelaşi timp. Pentru a revendica un alt bonus trebuie ca bonusul curent să fie finalizat sau anulat.
 14. Toate câştigurile sunt adăugate în portofelul de bonus până când cerinţele de rulaj sunt îndeplinite (orice suma folosită din portofelul principal va fi returnată prima dată).
 15. În cazul în care suma din portofelul de bonus ajunge la 0 — sau data de expirare este depăşită — Bonusul va fi închis şi nici o suma de bani nu va fi transferată în portofelul principal
 16. Acest bonus nu poate să fie folosit împreună cu nici o altă oferta de înregistrare
 17. Orice pariu plasat la o cota mai mică de 1.60 nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. Pentru pariurile multiple cel puţin o selecţie trebuie să fie la o cota mai mare sau egală cu 1.60 pentru a fi luat în considerare la cerinţele de rulaj.
 18. Doar pariurile plasate pe prima selecţie dintr-o piaţă/combinaţie de partide, ambele pre-meci sau în desfăşurare, vor fi luate în considerare pentru cerinţele de rulaj. Orice pariu ulterior plasat pe altă selecţie în aceaşi piaţă/combinaţie de partide nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. Acest termen se aplică împreună cu celelalte restricţii. De exemplu, odată ce ai un pariu calificat pe LIVERPOOL să câştige împotriva MAN UND pe piaţa «Rezultat final» la o cota mai mare sau egală cu 1.60, acest pariu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj, în schimb dacă plasezi un alt pariu pe MAN UTD să câştige în aceaşi piaţă «Rezultat final», pe aceaşi partida, pre-meci sau în desfăşurare nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj. Când primul tău pariu pe orice piaţă/combinaţie de partide este la o cota mai mică decât 1.60, acest pariu şi oricare alt pariu următor pe aceaşi piaţă/combinaţie de partide nu va fi luat în considerare pentru cerinţele de rulaj.
 19. Dacă orice termen al ofertei este încălcat sau există dovada unei serii de pariuri plasate de un jucător sau mai mulţi, care datorită unei oferte de depozit, plăti îmbunătăţite, pariuri asigurate sau orice altă ofertă promoţională rezultă într-un profit garantat fără ca rezultatul pariului să mai conteze, fie individual, fie ca parte a unui grup, BETFAIR îşi rezervă dreptul să anuleze elementul de bonus din aceste oferte şi la discreţia lor absolută să soluţioneze pariurile la cotele corecte, să invalideze orice pariu asigurat sau să invalideze orice pariu plasat folosind fonduri dintr-un bonus de depozit. În plus BETFAIR îşi rezervă dreptul să aplice o taxa de administrare jucătorului până la valoarea bonusului de depozit, pariului asigurat sau plată adiţională pentru a acoperi costurile administrative. În continuare ne rezervăm dreptul de a cere oricărui client documentaţia necasara pentru ca la discreţia noastră absolută să stabilim identitatea jucătorului înainte ca un bonus, pariu asigurat sau ofertă să fie creditată în cont.
 20. Toate ofertele BETFAIR sunt destinate jucătorilor recreaţionali şi BETFAIR va putea la discreţia absolută să limiteze eligibilitatea clienţilor să participe în toate sau o parte din promoţii.
 21. Toate ofertele sunt limitate la o persoană, familie, adresă, adresă de email, număr de telefon, aceleaşi detalii de plată (ex: card de debit sau credit, Neteller etc.) şi computer comun (împărţit între mai multe persoane, ex: librărie publică sau loc de muncă). Ne rezervăm dreptul de a retrage disponibilitatea oricărei oferte pentru orice jucator sau grup de jucători oricând la discreţia noastră absolută. Ofertele sunt eligibile doar pentru clienţii care au făcut o depunere de bani reali la BETFAIR.
 22. BETFAIR îşi rezervă dreptul să acorde, anuleze, revendice sau să refuze orice promoţie la discreţia proprie.

 

При возникновении каких либо трудностей обращайтесь на

support-ru@lobbet.com

 

 

Toate promoțiile de pe Betfair

Текущие акции и бонусы

 

Du-te la site-ul acum


Поделитесь своим опытом, оставив здесь комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.